Politica de confidențialitate

Remote Marketing SRL, societate cu sediul social în Strada Constantin Rădulescu Motru 4, Bucureşti, este operatorul datelor dumneavoastră cu caracter personal, în sensul Regulamentului 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal (denumit în continuare ”Regulamentul”). Remote Marketing este o societate independentă care desfășoară activități de marketing si publicitate.

Detaliile de contact ale Responsabilului pentru protecția datelor sunt următoarele:
contact@remotemarketing.ro
tel: 0784 389 766

 

DEFINIȚII 

În cadrul prezentei Politici sunt utilizați termeni având următoarele semnificații:

date cu caracter personal” – orice informații privind o persoană fizică identificată sau identificabilă („persoana vizată”); o persoană fizică identificabilă este o persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identității sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale;

prelucrare” – orice operațiune sau set de operațiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fără utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispoziție în orice alt mod, alinierea sau combinarea, restricționarea, ștergerea sau distrugerea;

restricționarea prelucrării” – marcarea datelor cu caracter personal stocate cu scopul de a limita prelucrarea viitoare a acestora;

creare de profiluri” înseamnă orice formă de prelucrare automată a datelor cu caracter personal care constă în utilizarea datelor cu caracter personal pentru a evalua anumite aspecte personale referitoare la o persoană fizică, în special pentru a analiza sau prevedea aspecte privind performanța la locul de muncă, situația economică, sănătatea, preferințele personale, interesele, fiabilitatea, comportamentul, locul în care se află persoana fizică respectivă sau deplasările acesteia;

operator” – Remote Marketing SRL, societate care stabilește scopurile și mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal, atunci când scopurile și mijloacele prelucrării sunt stabilite în conformitate cu prevederile legale aplicabile, având calitatea de titular al numelui de domeniu – www.remotemarketing.ro 

consimțământul persoanei vizate” – orice manifestare de voință liberă, specifică, informată și lipsită de ambiguitate a persoanei vizate prin care aceasta acceptă, printr-o declarație sau printr-o acțiune fără echivoc, ca datele cu caracter personal care o privesc să fie prelucrate;

autoritate de supraveghere” – Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal

Plaformă online” – paginile de internet dezvoltate în cadrul numelui de domeniu deținut de către Remote Marketing SRL – www.remotemarketing.ro

Cookie-urile” sunt fișiere text mici stocate pe dispozitivul dumneavoastră (computer, tabletă sau mobil) atunci când vă aflați pe Internet, inclusiv pe website.

 

PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Pentru utilizarea serviciilor noastre, în funcție de serviciul de interes, este posibil să vi se solicite date personale. Furnizarea acestora este voluntară. Datele dumneavoastra personale sunt utilizate în strictă conformitate cu legislaţia privitoare la protecţia datelor, respectiv Regulamentul precum și legislația națională aplicabilă. Datele personale funizate pe site-ul Remote Marketing sunt utilizate ca parte din procesul necesar încheierii valabile a unui contract și/sau pentru a vă procesa solicitările. 

În plus, datele dumneavoastră pot fi folosite în scopul înregistrării, participării la trageri la sorţi şi/sau la trimiterea de broşuri informative, doar în momentul exprimării consimțământului expres și neechivoc pentru transmiterea acestor informări. Procesarea şi utilizarea datelor dumneavoastră pentru scopuri de consultare, publicitate şi cercetare de piaţă se realizează doar atunci când sunteţi în mod explicit de acord. 

 

Noi vă respectăm dreptul la intimitate. Vă rugăm să citiţi despre politica de confidenţialitate.

 

Utilizarea informaţiilor dumneavoastră personale

Prin prezenta politică dorim să vă informăm asupra modului în care compania noastră tratează informaţiile personale pe care le primim şi colectăm de la dumneavoastră, inclusiv informaţii referitoare la modul în care utilizaţi sau aţi utilizat produsele şi serviciile noastre. Informaţiile personale reprezintă informaţii despre dumneavoastră care vă pot identifica (de ex: numele, adresa, adresa de e-mail sau numărul dumneavoastră de telefon şi care nu sunt altfel disponibile public).

 

COLECTAREA ŞI UTILIZAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

De ce colectăm datele dumneavoastră?

Folosirea datelor dumneavoastră cu caracter personal ne permite să finalizăm comenzile/ solicitările dumneavoastră, să vă oferim serviciile solicitate, să ne îmbunătățim serviciile oferite, ne ajută să vă putem procesa cererile mai rapid și să gestionam mai bine relația cu dumneavoastră

Ce informatii putem colecta despre dumneavoastră? Categorii de date cu caracter personal prelucrate

Următoarele tipuri de informații despre dumneavoastră pot fi colectate, în funcție de scopul pentru care sunt necesare: 

Date cu caracter personal - contact: nume, titlu, inițiale, adresă, număr de telefon, adresă de e-mail.

Date cu caracter personal: data nașterii, profesie, metoda preferată de plată, canalul de contact preferat, numele companiei în care lucrați.

Interese: informațiile privind interesele dumneavoastră.

Utilizarea site-ului și a informațiilor comunicate: cum utilizați site-ul nostru și dacă deschideți sau transmiteți comunicările noastre, inclusiv informațiile colectate prin cookie-uri și alte tehnologii de urmărire.

Informații despre vânzări și servicii: informații referitoare la achiziții, inclusiv ID-ul clientului, numărul de contract, support, inclusiv plângeri și reclamații.

Datele pe care ni le furnizaţi ne ajută să ne asigurăm că, dacă vă trimitem o comunicare, acesta este relevantă pentru dumneavoastră.

Cum colectăm datele dumneavoastrăcu caracter personal?

Remote Marketing prelucrează datele dumneavoastră personale, printre altele, în următoarele modalități:

 

  1. Direct de la dumneavoastră

·                dacă ne contactați direct pentru a solicita informații despre produsele și serviciile noastre

·                dacă achiziționați un produs sau un serviciu direct de la noi

·                dacă răspundeți la campaniile noastre de marketing direct, de ex. completarea unui card de răspuns sau introducerea datelor online pe site-ul nostru

·                navigarea pe site-ul www.remotemarketing.ro

 

  1. Din alte surse

·                dacă datele dumneavoastră personale sunt transferate de la alte companii

·                dacă alți parteneri de afaceri transferă în mod permis datele dumneavoastră personale către noi

·                prin utilizarea de cookie-uri pentru a înțelege modalitatea de interacțiune cu website-ul nostru; Pentru a afla mai multe despre modalitatea de interacțiune cu website-ul nostru vă rugăm să accesați Politica despre cookies

·                prin utilizarea datelor personale puse la dispoziție de către dumneavoastră în cadrul platformelor de socializare

 

Vă rugăm să ne ajutați să vă actualizăm informațiile informându-ne despre orice modificare a detaliilor de contact sau a preferințelor dumneavoastră.

 

Informare, comunicare și publicitate - transmiterea comunicărilor generice (ex. Newsletter)

Prin abonarea la Newsletter ne conferiți dreptul de prelucrare a datelor cu caracter personal pentru a vă transmite informații personalizate privind serviciile desfășurate, promoții, reduceri, programe desfășurate în cadrul Remote Marketing.

În orice moment vă puteți exercita dreptul de opoziție/ restrângere a prelucrării prin dezabonarea de la Newsletter. 

 

  • Sondaje, studii privind feedback-ul clienților REMOTE MARKETING

Participarea dumneavoastră la astfel de sondaje este voluntară. În consecință, este alegerea dumneavoastră dacă ne furnizati sau nu datele cu caracter personal (precum nume si prenume, informații privind aspectele pe care le doriți îmbunătățite sau alte date cu caracter personal pe care vă oferiți să ni le furnizați), prin completarea formularelor din cadrul website-ul nostru sau alte formulare similare furnizate în cadrul respectivelor sondaje sau studii.

 

  • Navigarea online – utilizarea cookie-urilor

Informațiile colectate prin cookie-uri sau tehnologii similare ("cookie-uri" ) ca parte a navigării în cadrul website-ului www.remotemarketing.ro

Utilizarea de cookie-uri este destinată în principal pentru următoarele:

  • Asigurarea unei mai bune funcționări a website-ului,
  • Afișarea corectă a conținutului, 
  • Crearea și reținerea datelor dumneavoastră de autentificare, personalizarea interfeței, asigurarea securității site-ul / aplicației împotriva acțiunilor de fraudă sau utilizare ilicită, 
  • Crearea de statistici pentru a cunoaște reacțiile utilizatorilor în raport de conținutul site-ului, 

Pentru informații despre cookie-urile specifice plasate în cadrul website-ului, precum și pentru informații privind posibilitatea de a controla sau dezactiva Cookie-urile consultați Politica despre cookie.

 

  • Utilizarea Platformelor Sociale 

Datele personale la care avem acces în situația interacțiunii prin intermediul platformelor sociale sunt generate în principal de către dumneavoastră. Utilizarea platformelor sociale de către Remote Marketing se realizează pentru a fi asigurată comunicarea, promovarea și publicitatea privind activitățile desfășurate, serviciile puse la dispoziție, promoțiile și campaniile desfășurate. Categorii de date personale prelucrate: numele și prenumele; pseudonimul;       adresa de email;          fotografie publicată ca imagine de profil; descrierea sau preferințele personale; datele cu care va logati pe site-urile de socializare; legătura directă cu noi prin accesarea funcției de chat (messenger) disponibilă 

 

  • Utilizarea canalelor de contact

În situația în care doriți să intrați în contact cu noi sunt prelucrate date cu caracter personal, pe care înțelegeți să le divulgați, precum: nume și prenume, adresă de e-mail, număr de telefon, alte date furnizate voluntar în cadrul solicitării

 

Comunicările cu clienții se realizează exclusiv prin modalitățile publicate în cadrul website-ului (formular de contact, apeluri telefonice la numerele puse la dispoziția dumneavoastră, corespondență e-mail la adresele de e-mail publicate). Compania nu acceptă comunicările efectuate prin intermediul aplicației Whatsapp sau orice altă aplicație de chat și vă informează că orice solicitare efectuată prin intermediul acestor aplicații va rămâne fără răspuns.

 

Cum pot fi utilizate datele dumneavoastră?

Toate informările personalizate transmise către dumneavoastră se bazează pe consimțământul dumneavoastră liber exprimat, expres și neechivoc.

Aceste informații pot fi accesate de Remote Marketing pentru a depana probleme tehnice sau de altă natură legate de furnizarea acestor servicii.

Pentru obținerea mai multor informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal vă rugăm să vă adresați Responsabilului cu Protecția Datelor la adresa de email - contact@remotemarketing.ro

Respectarea solicitărilor obligatorii de furnizare a informațiilor dumneavoastră - include furnizarea informațiilor dumneavoastră autorităților statului și instanțelor judecătorești și părților terțe în legătură cu proceduri sau investigații oriunde în lume, atunci când sunt obligați să facă acest lucru. Dacă este permis, vă vom trimite o astfel de solicitare sau vă vom informa înainte de a răspunde, cu excepția cazului în care acest lucru ar aduce atingere prevenirii sau detectării unei infracțiuni.

Furnizarea datelor personale pentru scopul de a ne conforma cu solicitările obligatorii privind informațiile dumneavoastră, este o cerință de reglementare care depinde de solicitarea în cauză.

 

Cum păstrăm informațiile dumneavoastră în siguranță?

Deși nu putem garanta că transmiterea de date prin Internet sau pe site web este lipsită de atacuri cibernetice, noi ne străduim să menținem garanțiile fizice, electronice și procedurale pentru a vă proteja informațiile în conformitate cu cerințele aplicabile privind protecția datelor. 

 

Conform Regulamentului aveți următoarele drepturi:

  1. Dreptul la informare: dreptul de a fi informat cu privire la identitatea operatorului, scopul în care se face prelucrarea datelor, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, existenţa drepturilor prevăzute de GDPR şi condiţiile în care pot fi exercitate drepturile.
  2. Dreptul de acces la datele cu caracter personal prelucrate: aveți dreptul de a obține confirmarea faptului că datele dumneavoastră cu caracter personal sunt sau nu prelucrate și, în caz afirmativ, de a avea acces la tipul de date cu caracter personal și condițiile în care sunt prelucrate , prin adresarea unei cereri în acest sens către operatorul de date;
  3. Dreptul de a solicita rectificarea sau ștergerea datelor cu caracter personal: aveți posibilitatea de a solicita, prin adresarea unei cereri în acest sens către operatorul de date, rectificarea datelor cu caracter personal inexacte, completarea datelor incomplete sau ștergerea datelor dumneavoastră cu caracter personal în cazul în cazul în care (i) datele nu mai sus necesare în scopul inițial (și nu există un nou scop legal), (ii) temeiul juridic al prelucrării este consimțământul persoanei vizate, persoana vizată își retrage consimțământul și nu există alt temei legal, (iii) persoana vizată își exercită dreptul de a se opune, iar operatorul nu are motive legitime care să prevaleze pentru a continua prelucrarea, (iv) datele au fost prelucrate ilegal, (v) ștergerea este necesară pentru conformarea cu legislația UE sau legislația română sau (vi) datele au fost colectate în legătură cu servicii ale societății informaționale oferite copiilor (dacă este cazul), când se aplică cerințe specifice cu privire la consimțământ;
  4. Dreptul de a solicita restricționarea prelucrării: aveți dreptul de a obține restricționarea prelucrării în cazurile în care: (i) considerați că datele cu caracter personal prelucrate sunt inexacte, pentru o perioadă care să permită operatorului să verifice exactitatea datelor cu caracter personal; (ii) prelucrarea este ilegală, însă dumneavoastră nu doriți ca să vă ștergem datele cu caracter personal, ci să restrângem utilizarea acestor date; (iii) în cazul în care operatorul de date nu mai are nevoie de datele dumneavoastră cu caracter personal în scopurile menționate mai sus, însă dumneavoastră aveți nevoie de date pentru a constata, exercita sau apăra un drept în instanță sau (iv) v-ați opus prelucrării, pentru intervalul de timp în care să verificăm dacă temeiurile legitime ale operatorului de date prevalează asupra drepturilor persoanei vizate;
  5. Dreptul de a vă retrage consimțământul cu privire la prelucrare, atunci când prelucrarea are la bază consimțământul, fără însă a afecta legalitatea activităților de prelucrare realizate până în momentul respectiv;
  6. Dreptul de a vă opune cu privire la prelucrarea datelor din motive legate de situația particulară în care vă aflați, atunci când prelucrarea se întemeiază pe interes legitim, precum și de a vă opune, în orice moment, prelucrării datelor în scopuri de marketing direct, inclusiv crearea de profiluri;
  7. Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrare automatizată, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizată sau o afectează pe aceasta în mod similar într-o manieră semnificativă;
  8. Dreptul la portabilitatea datelor, însemnând dreptul de a vă primi datele cu caracter personal pe care le-ați furnizat operatorului de date într-o formă structurată, utilizată în mod curent și care poate fi citită automat, precum și dreptul de a transfera respectivele date către un alt operator, în cazul în care prelucrarea are la bază consimțământul dumneavoastră sau executarea unui contract și se realizează prin mijloace automate;
  9. Dreptul de a depune o plângere la Autoritatea de Protecție a Datelor (ANSPDCP - B-dul G-ral Gheorghe Magheru nr. 28-30, sector 1, București, cod poștal 0103336, e-mail: anspdcp@dataprotection.ro) și dreptul de a vă adresa instanțelor de judecată competente.

 

Drepturile de mai sus pot fi exercitate în orice moment. Dacă aveți întrebări legate de utilizarea de către noi a informațiilor dumneavoastră, puteți să contactați Responsabilul cu Protecția Datelor în scris, la adresa de e-mail: contact@remotemarketing.ro.

Dacă vă exercitați oricare dintre aceste drepturi, vom analiza solicitarea dumneavoastră  și vom răspunde fără întârzieri nejustificate, nu mai târziu de o lună. În cazuri complexe sau în momente de primire a numeroase solicitări, această perioadă poate fi prelungită cu încă două luni, perioadă despre care veți fi informați.

Această politică poate fi actualizată de către Remote Marketing S.R.L., pentru respectarea oricăror modificări legislative cu privire la protecția datelor cu caracter personal, precum și ori de câte ori va considera necesar.  Politica de confidențialitate va fi publicată în cadrul website-ului în forma cea mai recentă a acesteia. Vă sfătuim să verificați periodic secțiunea Politica de confidențialitate pentru a fi informați cu privire la aceste posibile modificări, precum și politica de cookie pentru a intelege care este scopul utilizarii acestor module, impreuna cu secțiunea Termeni și condiții pentru a fi informați cu privire la modalitatea de interacționare cu website-ul nostru, 

 

Data ultimei actualizări: 15.06.2021

Urmărește-ne pe
Instagram

@remotemarketing.ro

Urmărește-ne pe
Instagram

@remotemarketing.ro

Acest site foloseste cookie-uri

Folosim cookie-uri, inclusiv cookie-uri de la părți terțe, pentru a a personaliza conținutul, pentru a oferi experiențe personalizate, în sopuri publicitare sau pentru a oferi funcții de socializare și pentru a analiza traficul de utilizare a site-ului. Apăsând butonul „Acceptați cookie-urile recomandate”, confirmați că sunteți de acord cu utilizarea acestor cookie-uri constând în cookie-uri de preferințe, statistică, marketing. În secțiunea Modifica setarile aveți opțiunea de a selecta tipurile de cookie-uri pe care le permiteți. În orice moment vă puteți retrage consimțământul sau vă puteți modifica preferințele. Informații detaliate despre modul în care utilizăm cookie-urile, inclusiv cum puteți refuza cookie-urile accesați Politica de cookie.

Continuând navigarea pe site, sunteţi de acord cu folosirea cookie-urilor. Mai multe detalii, aici | Modifică setările